Pensjonsveiledning

PKH ønsker å legge best mulig til rette for at våre medlemmer skal være godt opplyste om sin fremtidige pensjon. Med denne bestillingsfunksjonen gjør vi det enklere å finne et ledig tidspunkt som passer din kalender, og hvor du samtidig kan velge om du vil ha veiledning over telefon, ved oppmøte i våre lokaler på Skøyen eller ved digitalt møte på Teams.

COVID-19: For å forebygge smittespredning ber vi inntil videre om at det brukes munnbind under veiledninger med oppmøte i pensjonskassen, og at man ikke møter opp om egen smittesituasjon er usikker. Gi beskjed om du ikke kan møte.

Kontrollere medlemskap og bestille time

For å bestille en veiledningstime må du først verifisere at du er medlem i PKH ved å registrere ditt fødselsnummer i feltet under hvor det står "Personnummer". Finner vi ditt personnummer i vårt medlemsregister sendes du videre til ny side for bestilling av time.

Hvis ditt personnummer blir avvist i kontrollen selv om du vet at du er medlem må du kontakte oss på telefon 22 42 50 00 eller sende oss en e-post til booking@pkh.no slik at vi får satt opp en time til deg.


Min side - Medlemsportal

Logg inn og se din opptjening i PKH med prognose på fremtidig pensjon, og månedlig oversikt over pensjonsutbetalinger.