Velkommen til seniorseminar 4. april!

PKH arrangerer seniorseminar for våre medlemmer på Rikshospitalet, Store Auditorium, torsdag 4. april fra klokken 08:30 – 15:30. Det blir 4 foredrag;

Aktive eldre (Astrid Nøklebye Heiberg)
Offentlig tjenestepensjon, rettigheter og muligheter (PKH)
Aktiv pensjonist - helsegevinst for både kropp og sjel (Toril Moe)
Hverdagsjuss for voksne (Kjell Morten Med)

Klikk på linken for å laste ned programmet.

Seminaret retter seg mot deg født i 1961 eller tidligere og er nyttig for alle som ønsker informasjon om temaer i tilknytning til pensjonisttilværelsen.

Siden oppstart av PKH har vi gjennomført flere seniorseminarer med gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at foredragene denne dagen er generelle, og at de som ønsker rådgivning vedrørende egen pensjon kan kontakte oss før, under eller etter seminaret for å avtale tidspunkt (rådgivning er gratis for våre medlemmer).

Dørene åpnes kl 08:30 slik at du kan nyte litt frukt og varm/kald drikke før programmet starter kl 09:00.

Vi vil sende ut invitasjon på e-post til alle våre yrkesaktive medlemmer som er født i 1961 eller tidligere i begynnelsen av mars måned. Vi vil benytte e-postadressen tilknyttet arbeidsforholdet. 

Hvis du har meldt deg på og ikke kan komme likevel, er det fint om du gir oss beskjed så fort som mulig (på telefon eller epost).

Transport til og fra seminar

Adresse for dagen er Rikshospitalet, Sognsvannsveien 20, 0372 Oslo. Klikk på linken for å se kart over området:

Kart Rikshospitalet

Kommer du med tog til Oslo S eller buss til Bussterminalen på Grønland kan du bytte over til trikkens linje 17 eller 18 som begge har endeholdeplass utenfor inngangen til Rikshospitalet. Link til rutetabeller finner du øverst på siden sammen med link til trikkens linjekart.

Se for øvrig rutetider og billettpriser på www.ruter.no.
 

Ønsker du å avtale rådgivning om egen pensjon finner du kontaktskjema under denne linken:

Kontaktskjema

Du kan også ta kontakt på telefon 22 42 50 00, eller e-post pkh@pkh.no.