Pensjonskassen flytter til Skøyen 01.02.2019

På grunn av økt bemanning flytter vi fra våre kontorer på Grev Wedels plass 7 til Karenslyst Allè 2 på Skøyen i Oslo. Våre nye lokaler er sentralt plassert med enkel adkomst via tog, trikk og buss. Det er også flere parkeringshus i nærheten.
Bilde som viser utsiden av våre nye kontorlokaler i Karenslyst Allè 2-4 på Skøyen i Oslo
Karenslyst Allè 2-4 på Skøyen. Bildet er levert av Fram Eiendom.

Om bygget

Karenslyst Allè 2-4 er et flott kontorbygg på 20 000 kvm tegnet av arkitekt Ole Jan Skogen. Lokalene er godt vedlikeholdt og holder en god standard.  Eiendommen har felles resepsjon, stor kantine og auditorium med 150 sitteplasser for kurs og konferansevirksomhet. Pensjonskassen vil holde til i 5. etasje.

Bildet fra innsiden av Karenslyst Allè 2-4 som viser noe av interiøret.
Fra innsiden av Karenslyst Allè 2-4 på Skøyen. Bildet er levert av Fram Eiendom.

Om beliggenheten

Bygget har en flott og sentral beliggenhet på Skøyen med utsikt over Frognerkilen og Bygdøylandet. Skøyen togstasjon ligger i kort gangavstand fra bygget og trafikkeres av både flytog og vanlig tog. I tillegg er det rikelig med buss- og trikkeforbindelser i nærheten. Drosjeholdeplassen ligger rett ved togstasjonen, og det er også 4 parkeringshus i området med enkel adkomst til/fra E18. 

Adresser og kontaktinformasjon

Ny post- og besøksadresse samt postadresse for aktive medlemmer endres til: PKH, Karenslyst Allè 2, 0287 Oslo. Telefonnummer vil fortsatt være 22 42 50 00. Postadresse for pensjonsmottakere og øvrig kontaktinformasjon blir som tidligere: PKH, Postboks 455, 1327 Lysaker.

Les mer om Karenslyst Alle 2-4

 

Bilde av Skøyen med Karenslyst Allè 2-4 i forgrunnen. Bildet er levert av Fram Eiendom.