Digitalt miniseminar om offentlig tjenestepensjon

Offentlig tjenestepensjon er et omfattende tema og derfor har vi laget dette digitale miniseminaret for deg som er født i 1962 eller tidligere. Seminaret er på ca. 15 minutter og hjelper deg å bli litt klokere på pensjon.

Filmen har tema/kapitler slik at du kan velge å se bare deler av filmen. Klikk på knappen med 3 strek nede til høyre i filmruten og velg ønsket temaet/kapittel.

I filmen henviser vi også til vår informasjonsfolder om offentlig tjenestepensjon for deg som er født i 1962 eller tidligere.

Klikk på denne linken for å lese informasjonsfolderen.

Offentlig tjenestepensjon kan være utfordrende å forstå, men det ønsker vi å gjøre noe med ved hjelp av dette digitale miniseminaret.

Dag Falkenberg og Geir Ystgaard Larsen forklarer hva offentlig tjenestepensjon er og hva dette betyr for deg.

Målgruppen er ikke bare pensjonskassens medlemmer, men også tillitsvalgte og arbeidsgivere ute på helseforetak med tjenestepensjonsordning i PKH.

Vårt digitale miniseminar kan du se når du måtte ønske. Vi planlegger også for visninger hvor vi kan svare ut spørsmål fra seerne.

Til disse planlagte visningene vil vi sende ut invitasjoner med informasjon om tidspunkt og hvordan du melder deg på.

Vi ser frem til at vi igjen skal kunne arrangere våre halvårlige heldagsseminarer for seniorer med 4 ulike temaer. Forhåpentligvis vil dette kunne bli en realitet igjen om ikke alt for lenge.

Vårt digitale miniseminar tar bare for seg den delen av heldagsseminaret som vi selv presenterer; Offentlig tjenestepensjon.

Øvrige tema som vi bruker å være innom, eksempelvis arv og skifte, er ikke en del av dette digitale miniseminaret.

Har du spørsmål til vårt digitale mini-seminar om offentlig tjenestepensjon?

Vi prioriterer å svare ut spørsmål som kommer fra våre medlemmer først, men vi vil besvare øvrige henvendelser også i den grad vi har ledig kapasitet.

Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd