Mariann Steine Bendriss -  administrerende direktør / CEO

Mariann Steine Bendriss - administrerende direktør / CEO

Mariann kommer fra stilling som direktør i PricewaterhouseCoopers (revisjon) hvor hun har jobbet i nær 20 år som ekstern- og internrevisor med arbeidsfelt risikostyring og kontroll. Hun har en mastergrad i finans, og er statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker.


   416 27 652
   mariann.steine.bendriss@pkh.no


Jens Kristian Bøe - investeringsdirektør/CIO

Jens Kristian Bøe - investeringsdirektør/CIO

Jens Kristian har tidligere arbeidet som porteføljeforvalter i Oslo Pensjonsforsikring AS, der han jobbet i 10 år. Tidligere har han arbeidet med porteføljeforvaltning og produktutvikling i Nordea Fondene. Han er siviløkonom fra BI med videreutdanning fra NFF/NHH innen porteføljeforvaltning og renteanalyse.


   924 02 624
   jens.kristian.boe@pkh.no


Ingunn Meringdal - leder kunde- og kommunikasjon

Ingunn Meringdal - leder kunde- og kommunikasjon

Ingunn kommer fra stilling som kunde- og salgsleder i KLP hvor hun har jobbet med helseforetakene i hovedstadsområdet siden 2006, og har tidligere arbeidet i mediebyrå og legemiddelindustrien. Ingunn er utdannet sivilmarkedsfører fra BI.


   926 04 367
   ingunn.meringdal@pkh.no


Geir Ystgaard Larsen - pensjonsfaglig rådgiver

Geir Ystgaard Larsen - pensjonsfaglig rådgiver

Geir kommer fra stilling som pensjonsfaglig rådgiver og forsikringskonsulent i KLP hvor han har jobbet siden 2008. Geir har utdannelse som økonom fra BI.


   957 97 959
   geir.ystgaard.larsen@pkh.no


Dag Falkenberg - pensjonsfaglig rådgiver

Dag Falkenberg - pensjonsfaglig rådgiver

Dag kommer fra stilling som kundeansvarlig i Storebrand livsforsikring hvor han har jobbet siden 1998, og har tidligere også jobbet innen økonomi og controlling. Dag har utdannelse fra Sjøkrigsskolen.


   934 80 801
   dag.falkenberg@pkh.no


Inger Hilde Steinnes – medlemsrådgiver

Inger Hilde Steinnes – medlemsrådgiver

Inger Hilde kommer fra Storebrand Pensjonstjenester AS som kundekonsulent hvor hun har jobbet siden 2006, har tidligere jobbet i Statens pensjonskasse som kundebehandler. Er cand.philol fra Universitetet i Oslo.


   902 85 440
   inger.hilde.steinnes@pkh.no


Martin Nybakk - medlemsrådgiver

Martin Nybakk - medlemsrådgiver

​Martin kommer fra Storebrand Pensjonstjenester hvor han har jobbet med saksbehandling for PKHs medlemmer. Martin har en mastergrad i samfunnsøkonomi med spesialisering innen mikroøkonomi og offentlig økonomi fra Universitet i Oslo.


   480 27 658
   martin.nybakk@pkh.noMerk: Tilbakemeldinger blir ikke besvart. Bruk kontaktskjema hvis du trenger hjelp.